Skidor

Betting inom just backhoppning kan vara mycket svårt.

Backhoppares samlade erfarenhet, framgångar, form, och moral som man ofta bedömer av statistiken, är i dessa fall inte en bra måttenhet vid kommande events. Prestanda i backhoppning beror på många faktorer som är mer eller mindre slumpmässiga av natur och beror på dagen: väderförhållanden (styrka och vindriktningen, synlighet), konkurrentens reaktion och koncentration och annat.

Hemmaplansfördel.

Bookmakers online tenderar att undervärdera betydelsen av hemmaplansfördel av backhoppning. Ju fler hopp spelaren utför från en given kulle, desto bättre för spelaren. Världscupen i backhoppning arrangeras på mer eller mindre 20 arenor vilket innebär en, två ibland tre kullar per deltagarland. Det innebär att åkarna enkelt kan få till sin teknik perfekt på deras nationella backhoppning och hemmaplan. Hoppa på en ”bekant” kulle, och samtidigt veta konster och knep av arenan, innebär många fördelar för hopparen: nästan perfekt start timing, förutsatt bästa möjliga flygteknik, större förtroende (en mycket viktig aspekt i backhoppning) och mycket annat.

Vad som bör tilläggas är fördelen med hemmapublik.

Ett annan bra grej att tänka på är att det som kännetecknar varje plats gynnar olika typer av backhoppare. En del kullar belönar bra flygteknik som är typisk för japanska och österrikisk backhoppare. Andra, snarare mindre kullar belönar ett starkt hopp för mindre åkare, såsom en av de kända polska backhopparna för att ta ett exempel.

Skidor och Betting

Det finns inget bättre sätt att njuta av vintern än atletiska sporthändelser, och att placera satsningar på några av de största vintersporterna. Betting på vintersport har blivit väldigt populärt och erbjuder ett stort utbud av sport idag. Under olympiska vinterspelen, blev just vintersport det man valde att spela mest på, och växte sig starkt som kategori på nätet och olika bettingsidor.

Medan NBA och NHL-satsningar är de vanligaste satsningarna under vintern, finns det många vintersporter som kan ge spänning och fantastiska belöningar genom att placera satsningar på evenemang, och enskilda sportutövare.

Vid spel på vintersport, kommer spelarna behöva överväga vilka alternativ som finns tillgängliga, så klart. Med så många sporter att välja mellan och en så kort betting säsong, är det viktigt att göra de rätta satsningarna på vintersport. Bortsett från stora sporter, så brukar de som spelar vända sig till just skidåkning. Den här kategorin har högst vinstpotential för spelarna och ett område de flesta spelare som bettar på vintersporter kommer att fokusera på.